Even voorstellen...

Rulec T-shirts

Mijn naam is David Janssen en ik ben 33 jaar oud.
Sport is altijd een groot deel van mijn leven geweest. Na een lange tijd ijshockey en voetbal te hebben beoefend kwam ik er achter dat mijn interesse voornamelijk in tennis sport lag.
Tijdens mijn periode op het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) heb ik gekozen voor de keuze vakken tennis en bewegingsagoog.
Zowel de KNLTB Tennis leraren opleiding als de opleiding voor bewegingsagoog heb ik op het CIOS afgesloten met een diploma. Na het CIOS ben ik gestart als tennisleraar en personal trainer bij de T.T.A. (Tennis Time Academie). Hier heb ik samen met Marcel Gerards en Matin Oonk zowel de tennis trainingen als de personal trainingen voor de prestatieve jeugd verzorgd.
Hiernaast ben ik een HBO deeltijd opleiding Sport Management gaan volgen op de NCOI business hogeschool in Utrecht. In 2011 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald en deze opleiding succesvol afgerond.
Sport verbindt en verbroedert mensen. Voor mij staat voorop dat mensen altijd weer graag naar de training terug komen waar plezier, kwaliteit en uitdaging de belangrijkste factoren zijn. Met deze motivatie en instelling hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan jullie tennisclub en zo de trainingen op TC RULEC op een kwalitatief hoog niveau te kunnen verzorgen.
Met vriendelijke groeten,
David Janssen

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.