All in the Family

Clubkampioenschappen jeugd (grootveld) 2019Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, is het weer zover! Het leukste toernooi van Rulec, All in the Family! Trek alvast je broertje, neefje, aangetrouwde tante, aanstaand schoonzusje, ex-zwager of welk familielid dan ook, uit de kast om samen mee te strijden op de banen van Rulec! Je familielid hoeft geen Rulec lid te zijn en het niveau is ook niet zo van belang. Als het maar gezellig is. En dat wordt het zeker want als het weer een beetje meezit kan de rest van de familie ook aanschuiven op het terras voor wat extra support. Ook gaat de BBQ aan voor lekkere hamburgers. Wij hopen op veel aanmeldingen en een super gezellige dag.
Aanmelden kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij ook aan met wie je speelt. Vermeld voor jeugdleden of het rood, oranje, groen of geel betreft. All in the Family is op Hemelvaartsdag, 30 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur met aansluitend een BBQ!

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.