Chris Schreurs invitatietoernooi

invitatietoernooiNa het geslaagde voorjaarstoernooi staat op 10 juni, 2de Pinksterdag, het jaarlijks terugkerende invitatietoernooi op de planning.
Alle senior Rulecleden kunnen zich inschrijven met een (mixdubbel) partner die geen lid is. Dit kan bijvoorbeeld een familielid, een collega, een kennis of een leuke buur zijn.
Er wordt gespeeld in gemengd dubbels en ingedeeld op speelniveau. De dag start om 11:30 en de wedstrijden zullen rond 18:00 afgelopen zijn. Natuurlijk is er tussendoor en na afloop tijd om samen te borrelen!
We gaan ervan uit dat het zonnetje ook dit jaar weer flink zal schijnen want de afgelopen jaren is het steeds stralend weer geweest! Het wordt zonder twijfel weer een gezellige middag!
Je kunt je opgeven vóór 5 juni via dit formulier of door een mail te sturen met namen en speelsterktes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.