Rabo Clubkascampagne

Rabo ClubkascampagneNet als vorig jaar zal Rabobank ook weer in 2018 de Rabobank Clubkas Campagne organiseren. Dit zal in mei plaatsvinden. Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven een warm hart toe en stelt hiervoor een groot bedrag ter beschikking, maar liefst Euro 200.000,-.

Voor TC Rulec betekent dit dat we de medewerking van alle leden nodig hebben die (uiteraard) onze club een warm hart toedragen. Door het uitbrengen van je stemmen steun je de vereniging al snel met vele Euro’s. En uiteraard mag je je vrienden, familie en kennissen aansporen om ook minstens 1 stem aan TC Rulec te schenken. En bedenk daarbij dat één enkele stem al snel een paar euro waard is.

Dus je stem doet er echt toe en het is een kleine moeite om op deze manier je club te steunen!

Alvast bedankt voor jullie medewerking.