Reglement Bar- en Poetsdiensten

De clubhuiscommissie zorgt voor het goed laten draaien van het clubhuis. Dit clubhuis zorgt enerzijds voor een positieve bijdrage aan de financiën van de vereniging (ofwel een lagere contributie) en anderzijds voor een stuk extra gezelligheid buiten de tennisbanen.Dit kan de commissie niet alleen en daarom zullen we een beroep doen op jullie bereidheid om T.C. Rulec te steunen door enkele werkzaamheden te verrichten. Hiervoor betaald elk volwassen lid bovenop de contributie een borg van € 50,=. Die vijftig euro verdien je terug als je voor de vereniging werkzaamheden hebt verricht. Een van de gemakkelijkste mogelijkheden om dat geld terug te verdienen vormt het draaien van twee bar- en/of poetsdiensten.

Wat zijn daarbij de spelregels?

• Ieder lid tussen de 18 en 67 jaar, die zich niet schriftelijk heeft afgemeld (bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), is beschikbaar voor het draaien van 2 bar/poetsdiensten. Heb je vorig jaar al aangegeven dat je geen diensten wilt draaien, dan ga ik er vanuit dat dit ook geldt voor dit jaar. Leden die in commissies actief zijn worden niet ingepland.
  • Bar/poetsdiensten worden op data en tijden ingedeeld die voor de clubhuiscommissie het best uitkomen, TENZIJ je van tevoren voor je favoriete dienst hebt ingeschreven. Het zelf inschrijven verloopt via de Rulec website (www.rulec.nl). Eerst inloggen en vervolgens verschijnt er boven het inlog scherm een extra knop “Bardienst en Poetsdienst”. Daarop klikken om je vervolgens in te schrijven voor een vrije dienst. Via e-mail wordt gemeld of je inschrijving is goedgekeurd of afgewezen.
  • Wachtwoord vergeten: klik op de rode tekst “Wachtwoord vergeten” onder de “Inloggen”-knop. Ben je ook je Gebruikersnaam kwijt, neem dan contact op met Maarten Reintjes.
  • Mocht door omstandigheden je voorkeur niet haalbaar blijken, bijv. omdat de dienst vervalt, dan wordt dit via een e-mail gemeld. Het komt helaas voor dat we diensten alsnog schrappen omdat activiteiten worden verschoven of vervallen. Gebeurt dit tot een dag van tevoren dan moet je dienst op een ander tijdstip opnieuw worden ingepland.
  • Indien je niet tijdig voor 2 diensten hebt ingeschreven dan kun je door het plannings-programma automatisch worden ingeschreven. Dit gebeurt volkomen “random”; ofwel de computer bepaald en ik heb hier geen invloed op! Uiteraard wordt je via e-mail hiervan op de hoogte gesteld.
  • Het overzicht van de geplande bar/poetsdiensten wordt vermeld op de Rulec website en op een weekoverzicht. Dit overzicht ontvang je via e-mail op het moment dat daarop een dienst voor jou staat ingevuld.
  • De voor jouw bar/poetsdienst door ons opgegeven indelingsdatum en –tijd zijn bindend. Wil je daarvan afwijken dan zal je dit zelf moeten regelen, de clubhuiscommissie doet dat niet.
  • Het is mogelijk dat niet voor iedereen twee diensten beschikbaar zijn. In dat geval krijg je ook maar € 25,= of zelfs niets retour. Als je jezelf voor twee diensten hebt ingeschreven, dan loop je dat risico niet.
  • Vervalt, buiten jouw toedoen, een dienst op de dag dat die zou plaatsvinden dan wordt toch je 25 euro terugbetaald.
  • Poetsdiensten vinden 1x per maand plaats, met extra diensten tijdens de competities en het ThuisBlijversToernooi. Poetsen is niet strikt gekoppeld aan vaste dagen of tijden. Het is meestal wel prettiger om met 2 personen samen te werken. Ook de poetsdiensten worden via e-mail bevestigd, maar zonder speciaal tijdstip. Neem een dag voor de poetsdienst contact op met Mala van Mil (tel. 494922). Bij haar kun je terecht voor de sleutel van het clubhuis en aanwijzingen over de noodzakelijke poetsactiviteiten.
  • Leden die (op het laatste moment) extra diensten willen draaien zijn altijd van harte welkom. Hiervoor moet je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De extra dienst wordt vergoed met € 25,= per dienst. Uiteraard worden eerst de reguliere diensten ingepland, maar het is altijd prettig om enthousiaste leden achter de hand te hebben.
  • Zijn er dingen onduidelijk of lukt het inschrijven via de website niet, neem dan even contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..