Rulec Winterspecial

Rulec Winterspecial

De winterspecial 2019 / 2020 zit er al weer bijna op. Op vrijdagavond 13 maart staat de laatste editie van dit winterseizoen gepland. Een mooie kans om de vastelaovend pilsjes er weer af te sporten!
We starten om 19.00 uur. Deelneem(st)ers schrijven individueel in en door de wedstrijdleiding worden er koppels samengesteld (heren- dames- en mixdubbelpartijen). Uiteraard wordt de avond onder het genot van een hapje en drankje gezellig afgesloten in de kantine!
Aanmelden kan via toernooi.nl en gaat als volgt: Dames schrijven in voor de onderdelen DD en GD, de heren schrijven in voor de onderdelen HD en GD. Dus iedereen schrijft individueel in voor beide onderdelen. Daar waar het systeem vraagt om de naam van een partner, dient men aan te geven: ‘partner wanted’. Mocht dit niet lukken dan kun je ook een mail sturen aan de toernooicommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.