Clubkampioenschappen jeugd (grootveld) en volwassenen 25 t/m 30 juni 2018

clubkampioenschappen 2017Het komt alweer snel dichterbij; de Clubkampioenschappen! Daar waar veel leden nog druk bezig zijn met het afsluiten van de competitie zijn anderen nog druk (of iets minder druk) bezig met het opstarten van hun tennisseizoen.

Gelukkig zijn de clubkampioenschappen voor al onze leden, actieve tennissers, iets minder actieve tennissers, beginnende tennissers, zeer ervaren tennissers, 20-er, 30-ers, 40-ers, 50-ers, 60-ers, 70-ers…, ”barhangers”, “terraszitters”, ”trouwe kijkers”! (Mochten we een categorie zijn vergeten, “die horen er ook bij”!).
Twijfel niet en schrijf je gewoon in, hoe meer deelnemers, hoe gezelliger & sportiever het toernooi wordt. Ook met het scoren van een leuke tennispartner moet je niet te lang meer wachten…
Van 25 juni t/m 30 juni worden de clubkampioenschappen gespeeld. Zowel voor de junioren als de senioren. De junioren spelen van maandag t/m vrijdag van 16:00-19:00u en de Senioren vanaf 19:00u.
Op zaterdag 30 juni worden er door zowel de junioren als de senioren vanaf 13:00 (finale)wedstrijden gespeeld. Bij de Senioren wordt er gespeeld in de volgende categorieën: HE-DE-HD-DD-GD.
Als het aantal inschrijvingen het toelaat zullen we per speelniveau indelen.
Bij voldoende animo, zal er ook een aparte categorie komen voor de oudere speler/speelsters binnen onze club.

De senioren kunnen zich opgeven via toernooi.nl of door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (geef in de mail wel duidelijk je verhinderingen in die week aan!).
Net zoals elk jaar worden de clubkampioenschappen ook dit jaar weer afgesloten met een “themafeest”. Dit jaar is dit “Holland House”. 

Bij de junioren wordt er gespeeld in zowel “groen” als “geel”. Bij “groen” wordt er gespeeld in Enkel en Dubbel (meisjes en jongens spelen hier door elkaar). Bij “geel” wordt er gespeeld in de categorieën: Meisjes Enkel, Jongens Enkel, Meisjes Dubbel, Jongens Dubbel en Mix. Alle Junioren kunnen zich inschrijven via toernooi.nl of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben er zin in!! Jullie ook? Geef je snel op!