Voorjaarstoernooi jeugd en senioren

VoorjaarstoernooiLet op: verlengde inschrijfperiode en informatie over de tombola van de consumptiekaarten.

Op maandag 2 april wordt zowel voor de grootveld-jeugd als voor de senioren het voorjaarstoernooi georganiseerd.

Na afloop van de wedstrijden, rond 16:30 uur, zal de tombola voor de consumptiekaarten gehouden worden.

Grootveldjeugd:
Vanaf 09.30 uur starten we die dag voor onze grootveld jeugdspelers (groen en geel). We gaan er weer een mooie ochtend van maken met leuke, korte potjes tennis. Er worden dubbel partijen gespeeld en de jeugdcommissie maakt (per kleur) de indeling waarbij je telkens met een andere partner speelt. Hopelijk onder een stralende voorjaarszon. Om 13.00 uur sluiten we het toernooi voor de jeugd af.
Graag ontvangen we jullie aanmelding uiterlijk donderdag 29 maart via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We rekenen natuurlijk op je komst. Schrijf die datum dus ook in je agenda!

Senioren:
Voor sommigen gaan de tennisactiviteiten het gehele jaar door. De ervaring leert, dat wanneer het zonnetje weer gaat schijnen en de temperatuur iets oploopt, het net iets makkelijker is om je spullen te pakken en te gaan tennissen. Dus voor degenen die in de winter een kleine pauze hebben ingelast, is het voorjaarstoernooi een mooie aanleiding om weer lekker te gaan tennissen. Ook voor diegenen die stug hebben doorgetraind is het voorjaarstoernooi weer een mogelijkheid om eens te tennissen met en tegen andere mensen. Het toernooi start 2 april om 13:00 en de laatste wedstrijden zullen rond de klok van 17:00 eindigen. Natuurlijk is er ook nog tijd om even na te borrelen en zal dan ook de tombola voor de consumptiekaarten gehouden worden .
Om er bij het indelen voor te zorgen dat iedereen leuke wedstrijden speelt, vragen we je uiterlijk donderdag 29 maart in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien jullie graag verschijnen!