60+ Toernooi

60toernooiOp donderdag 5 september 2019 wordt er door TV Wimbledonck, TC Baexem en TC Rulec een ééndaags seniorentoernooi speciaal voor 60+'ers georganiseerd! (klik op het affiche voor een beter leesbaar exemplaar).

Tijdens dit gezelligheidstoernooi zullen er verschillende partijen gespeeld worden in de categorieën herendubbel, damesdubbel en mix. Het toernooi vindt plaats op het tennispark Wimbledonck in Roggel. De aanvang is om 09.30 uur.

Iedereen zal welkom worden geheten met een lekkere kop koffie en een stuk vlaai. Als afsluiting is er in de middaguren een heerlijke brunch/buffet. Verder zullen we de weergoden verzoeken om te zorgen voor een zonnige nazomerse dag!
Er zijn geen kosten aan verbonden!

Je kan je individueel opgeven door een mail te sturen vóór 29 augustus naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingen van leden van andere clubs uit de regio zijn uiteraard ook welkom dus spreekt het voort en spoor je tennismaatjes aan om mee te doen! Hopelijk wordt het een groot succes en kunnen we er een jaarlijks terugkerend toernooi van maken!

Wij maken gebruik van functionele cookies. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.