Rulec Winterspecial

Rulec Winterspecial

Ook dit jaar organiseert TC Rulec een winterspecial. Eén keer per maand, in de maanden november, december, januari, februari en maart wordt er op vrijdagavond of zaterdagmiddag in een competitievorm getennist. De nadruk ligt niet zozeer op het competitie element, de gezelligheid staat voorop!
Deelname aan de Rulec winterspecial is voor Rulecleden en winterspelers gratis. Van deelnemers van andere verenigingen wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opzet is hetzelfde als vorig jaar.
Deelneem(st)ers schrijven individueel in en door de wedstrijdleiding worden per wedstrijddag koppels samengesteld uit de voor die dag beschikbare deelnemers. Om e.e.a. in goede banen te kunnen leiden is het belangrijk dat deelnemers duidelijk aangeven welke wedstrijddag of wedstrijddagen men niet beschikbaar is (je schrijft je dus automatisch in voor de resterende data).
Mocht je nu nog niet weten of je in februari of maart kan tennissen. Geen probleem! Het is altijd mogelijk om de verhindering één week voor de speeldatum door te geven via toernooi.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Diegene die zich helemaal niet op voorhand willen vastleggen kunnen twee weken voor de speeldatum zich opgeven via email, onze voorkeur echter is dat men zich aanmeld via toernooi.nl.

Inschrijven via toernooi.nl gaat als volgt: Dames schrijven in voor de onderdelen DD en GD, de heren schrijven in voor de onderdelen HD en GD. Dus iedereen schrijft in voor beide onderdelen. Daar waar het systeem vraagt om de naam van een partner dient men aan te geven: partner wanted. Eenvoudiger kan het bijna niet, je hoeft geen partner te zoeken, tijdig aanmelden is voldoende, wij zullen zorgen voor een mooie wedstrijdindeling.
Data WinterSpecialRulec:

  • Vrijdag 23 nov 19:00
  • Zaterdag 15 dec 13:00
  • Vrijdag 18 jan 19:00
  • Zaterdag 16 feb 13.00
  • Vrijdag 22 mrt 19:00
Een speciale oproep aan de Rulec leden ! Schrijf je in en ervaar onze nieuwe banen bij winterse condities!