Wintercompetitie (nieuwe opzet)

Wintercompetitie (nieuwe opzet)

Om voor zoveel mogelijk mensen een tennisactiviteit te bieden in de wintermaanden hebben we de wintercompetitie in een ander (“winter”) jasje gestoken!
In de maanden november t/m maart zullen we elke maand een dag- of avondtoernooi organiseren waarvoor iedereen zich individueel in kan schrijven. In onderstaand schema staan alle data vermeld.

Je kunt kiezen wanneer en hoe vaak je meedoet; dit kan dus 5 keer zijn maar ook 1 keer. Voor de wedstrijdleiding is het natuurlijk het fijnste als mensen vooraf al weten wanneer ze wel en niet meedoen. Als je dit al duidelijk hebt dan kun je dit natuurlijk meteen al doorgeven.
Gezien wij ook snappen dat het lastig is om zover vooruit te kijken hebben we de uiterste inschrijfdatum gelegd op 2 weken voorafgaand aan de activiteit. Dit ook omdat wij als Toernooi Commissie graag de dag/avond “extra gezellig” maken en jullie willen verrassen.

De wedstrijdleiding zal de partijen indelen en zorgen voor afwisseling, uitdaging en verrassende partijen waarin natuurlijk het (tennis)plezier voorop staat.
Ook dit keer is ons winterprogramma voor zowel Rulecleden als leden van andere clubs! Dit is ook de kans om een gezellige tennisactiviteit te plannen met je; competitieteam, lesgroepje, vriendengroep, collega’s enz. 

Inschrijven kan per 01-11-2017 via toernooi.nl (let op; kies voor de optie, PARTNER GEZOCHT!) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet hierbij duidelijk je naam, speelsterkte en de datum/ data waarvoor jij je wil opgeven.

Wintercompetitie Vrijdag v.a. 19.00u
Zaterdag v.a. 14.00u
Opgeven voor:
December Zaterdag 16e 02 december
Januari Vrijdag 19e 05 januari
Februari Zaterdag 24e 10 februari
Maart Vrijdag 16e 02 maart