AED op Sportpark Molenhoek

AED op Sportpark Molenhoek

Op sportpark Molenhoek zal binnenkort een AED (Automatische Externe Defibrillator) gemonteerd worden.
Deze mogelijk levensreddende apparatuur wordt voor iedereen vrij toegankelijk geplaatst bij de grote parkeerplaats aan de afrastering van de voetbalvereniging.
Uiteraard is het een geweldige zaak dat dit gedaan wordt in de nabijheid van onze sportverenigingen (voetbalclub, atletiekvereniging en tennisclub).

De plaatsing, bijbehorende uitleg en reanimatiecursus wordt gecoördineerd door de voetbalclub SV Heythuysen onder leiding van Paul Raemakers.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van de AED zijn dus zo veel mogelijk mensen nodig die de instructie willen volgen; hiervoor worden op een nader tijdstip cursusavonden georganiseerd.
Bij deze daarom een oproep om je aan te melden voor deze cursusavond. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.

Het mag duidelijk zijn dat wanneer velen zich opgeven er grotere kans is dat er bij hulpsituaties levens gered kunnen worden.
Aanmelden kan bij de coördinator Paul Raemakers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die uiteraard ook aan Paul gesteld worden of een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen op jullie deelname.